Als ik naar u toe kom

Hoeven, behoeven onderhoud.

Dat onderhoud kan het beste gebeuren op de plaats waar uw paard zich “thuis” voelt. Het scheelt u overigens een heleboel tijd en kilometers als ik naar u toe kom. Omgekeerd kost het mij tijd en kilometers om bij u te komen. In het hedendaagse drukke verkeer heb ik soms de grootste moeite om mijn afspraken op tijd te bereiken, maar u kunt mij helpen.

0000009b1309f041fcols21_200

  • Neem een beetje ruim tijd voor mij. Het werk van een hoefsmid is niet altijd helemaal goed te plannen. Soms zal het iets eerder en soms iets later zijn als de afgesproken tijd. Ik vraag daarvoor uw begrip.
  • Zodra de tijd erg afwijkt zal ik u bellen.
  • Mocht u echt niet kunnen op de afgesproken tijd, neem dan zo vroeg mogelijk contact met mij op. (06-23927298) Het is soms mogelijk om iets om te zetten. Als ik voor een dichte (stal)deur kom, moet ik helaas voorrijkosten berekenen.
  • Bij het maken van de afspraak bespreek ik met u wat er moet gebeuren aan de hoeven. Mocht er een verandering plaatsvinden, bijvoorbeeld wel of niet beslaan, dan verzoek ik u dat even te melden. Ik kan dan de tijd aanpassen en eventueel extra materiaal meenemen.

mark2